Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

9 Sep 2010, 16:00 141
Annat, 0 år
Question


Jag har alltid varit rätt säker i mig själv, känner mig själv bra, vet hur jag fungerar i situationer, har mkt självdistans.
Men nu på senaste när jag såg min kompis syster flickvän blev jag fundersam.
Jag vet inte om jag är bisexuell. Jag menar, visste kan alla tjejer säga att en annan tjej är snygg? Jag kollar helst på lesbisk porr, och kan tycka att tjejer kan vara så otroligt sexiga. Men jag vet inte om det är en riktig sexuell läggning eller bara "vanliga tankar". Nu vet jag att du inte kan veta vad jhag har för läggning, men kan det vara en sorts bisexualitet? Jag tvekar på att vara tsm med en tjej, men jag tycker tjejer är sexiga.. så killar är!

Jag är även oskuld, men har onanerat varje dag i flera år.. känns så knäppt att vara oskuld då, jag kan mkt om sex.. men är oskuld. Jag tror självförtroendet satt stopp.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Vilken läggning du har kan bara du själv bestämma. Kanske är det så att du är bisexuell, eller så tycker du bara att tjejer är sexiga och vackra. Det är inget du måste bestämma dig för en gång för alla, utan låt det vara som det är och en vacker dag så vet du.

Ingen kan bestämma vad en "riktig" läggning är utom du själv.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar