Frågor och svar om få kontakt

10 Sep 2010, 12:00 129
Annat, 0 år
Question


Hallå, har nu börjat i gymnasiet, 3e veckan nu. Jag trivs jättebra osv, inget problem med det. men för lite mer än en vecka sen smsade en tjej mig och frågade mig om jag var singel och lite andra allmänna frågor
Hon ville inte säga vem hon var men jag är till 99% säker på att jag vet vem det är, för hon sa att hon kände en i min klass, (som antagligen gett ut mitt nummer) och det var bara 2 i klassen som hade mitt nummer då, en kompis sen förra skolan och en ny - jag tror det är hans tjejs bästa kompis som smsar mig
och hon sa även sagt att hon brukade le mot mig när hon går förbi mig och det första hon gjorde på måndagen nästa vecka var att ge mig ett jätteleende, då fattade jag att det var hon - mycket mycket positivt att det var hon.
Men iallafall så drog jag iväg ett sms till henne där jag skrev "bör jag veta vem du är nu eller?" efter skolan. Jag fick inget svar och jag vill inte verka för "på" henne så vill inte smsa osv.. Det är egentligen hon som stalkar mig så vet inte varför jag inte bara smsar.. men jag vågar inte fråga min kompis jag tror gett ut numret eller smsa / vet inte vad jag ska skriva till henne, vill verkligen ha kontakt med henne men vad ska jag skriva då?

och en sak till. Jag blev medlem här för 2 dagar sedan och har fortfarande inte fått ett aktiveringsmail

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag tror att enda sättet att få kontakt med henne är att prata med henne i skolan. Det verkar ju som att hon är väldigt intresserad av dig, och kanske inte vågar vara mer "på" nu.

Ditt aktiveringsmail kan jag tyvärr inte hjälpa dig med eftersom jag inte jobbar som admin. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar