Frågor och svar om våldtäkt

12 Sep 2010, 20:00 315
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag festade här om dagen och fick i mig för mycket. Vaknade iallafall upp med extrem smärta mellan benen. Vet att jag va ute på krogen, men vet inte hur jag tog mig hem lr vem som hängde med hem. Eftersom det stod en öl på bordet som jag dricker vanligtvis och cigg på bordet (röker inte), så har någon varit där.
Räknas detta som våldtäkt, sexuellt utnyttjad? Har amält det till polisen, de har gjort tester för att få fast, vem det nu är. Men skulle ändå vilja veta vad det räknas som, eftersom jag inte kommer ihåg nått ifrån natten..

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Det du beskriver är absolut en våldtäkt. Det är jättebra och starkt av dig att ha anmält! Försök att hitta någon du kan prata med om det, du kan t.ex. kontakta din vårdcentral eller öppna psykiatriska mottagningen. Det är viktigt att få bearbeta en sån här sak.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar