Frågor och svar om missnöje och bråk

14 Sep 2010, 14:00 186
Annat, 0 år
Question


Hej , jag är en tjej på 15 år . jag och min kille har varit tsm i 1,5 månad nu .
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra längre för ..
ALLTID , då vi är ute på stan , är med hans kompisar eller vart som helst så tittar han alltid då det kommer någon tjej , han kan ibland säga att han skulle kunna ha sex med t .ex en tjej som går förbi men han säger det inte direkt till henne utan till mig eller hans kompisar sen säger han ofta då han ser tjejer att hon är as snygg & fräsch osv.. Sen kan han säga att det ska bli så kul att åka till sina kompisar för det är så många brudar där , och jag har sagt till han att vrf håller han på och säger så där och att det inte känns kul för mig , så säger han bara att han skämtade och att jag är den enda för han , men ändå så fortsätter han han titta , och kommentera andra tjejer då man är med han , vad ska man göra ?
ska man göra slut ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det kan mycket möjligt vara så att din kille bara skämtar, men eftersom du blir ledsen och känner dig osäker när han gör det så är det inte ok.

Om du ska göra slut eller inte kan bara du avgöra. Men eftersom du redan tänker tanken, och så ofta blir ledsen av det din pojkvän gör, så kanske det inte är så att ni ska vara tillsammans?

Att vara tillsammans med någon som inte är snäll mot en är inte bra för självkänslan. När någon behandlar en utan respekt är det lätt att även tappa respekten för sig själv.

Ta hand om dig själv, och kom ihåg att du är värdefull.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar