Frågor och svar om symtom - vad är det?

21 Sep 2010, 13:00 571
Annat, 0 år
Question


Hej

Plötsligt en dag började jag få en massa flytningar. Jag tvättar min penis varje dag i duschen. Använder bara vatten och drar tillbaka förhuden och tvättar under. Jag har aldrig haft problem med flytningar innan. Men så en dag så började eländet. Det blir som en genomskinlig olja som sprider sig över ollonet och under förhuden. Den torkar och bildar smegma som är vit och luktar lite. Detta sker över en dag och på kvällen börjar det klia.

Första tanken var naturligtvis att det var en könssjukdom. Hur jag skulle fått den hade jag ingen aning om då jag är mycket noggran med kondom. Men i alla fall. Jag beställde hem ett klamydia test och detta visade negativt.

Så drabbades jag av Erit i ögat och dessutom ryggvärk som inte ville ge med sig. Skyllde på att jag lyft tunga saker fel men eriten var svår att bli av med. Krävdes flera behandlingar och nu började jag bli orolig. Så jag tjatade mig till ett nytt klamydiatest samt test för kondylom och herpes. Gjorde även HIV-test och allt var negativt.

Gav fortfarande inte upp och lyckades få igenom fler tester. Kollade socker. Sänka och annat. De tog ett nytt prov från urinröret och urinprov för att kolla svamp. De skrapade även lite smegma och kontrollerade bakteriehalten. Inga fel någonstans.

Det går väl över tänkte jag. Men nu har det gått 6 månader och det är fortfarande samma sak. Tvättar mig (endast vatten) på morgonen och det börjar klia framåt kvällen. Fullt med smegma.

Vad skall jag göra?
Känner mig väldigt ofräsch och detta kliandet är inget roligt heller!
Hjälp!

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Jag har tyvärr inget råd att ge dig och du är lite för gammal för att vara min målgrupp. Men om du drabbats av Irit och dessutom har ryggvärk som inte försvinner ska du söka läkare för det. Det kan vara en reumatisk sjukdom nämligen.

http://www.minryggvark.se

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar