Frågor och svar om få kontakt

22 Sep 2010, 17:00 111
Tjej, 14 år
Question


Jag har träffat en kille som är tre år äldre än mig och vi träffas typ varge fredag på en ungdoms aktivitet som vi går på men igår tog han kontakt med meg via facebook och sedan chattade vi och han vill lixom träffa mig och han tycker att jag är söt och jag tycker han är söt men vi har typ alldrig pratat med varandra och så vill han träffas och det vore kul men han sa att han vill strula men jag vet inte vad det är och det känns lite pinsamt men tror du han menar allvar och vad är strula??

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

kanske vore det en bra idé om ni träffade några gånger själva och gick och såg en film eller fikade t.ex.?

Strula brukar betyda hångla eller ha sex. Jag vet inte om han menar allvar med det han skriver, men det är viktigt att ni pratar med varandra innan ni gör något mer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar