Frågor och svar om könsorganen

24 Sep 2010, 10:00 420
Kille, 15 år
Question


Igår när jag va med en tjej så låg vi och myste och kramades och så, jag hade stånd nästan hela tiden men när hon skulle runka/suga av mig senare så slaknade kuken hela tiden och senare på kvällen när jag hade åkt hem hade jag en så grym pungvärk! Varför fick jag pungvärk efteråt, det har blivit såhär andra gånger också.. Testiklarna sväller inte eller något, det blir bara värk. Snälla svara på varför det blir såhär..

Svar
Anders Hedman
Präst / Kristendom

Hej!

Jag vet inte. Om du har problem så ska du gå till ungdomsmottagniongen där du bor. De är experter. De har hört alla frågor och ingenting är konstigt för dem. De träffar 100-tals ungdomar med liknande problem varje år. Du kan också läsa lite på ungdomsmottagningen på nätet - http://www.umo.se.

Hälsningar
Anders Hedman

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar