Frågor och svar om kärleksrelationer

19 Oct 2010, 12:00 127
Tjej, 15 år
Question


Hej , det är så att jag och min kompis var iturkiet i somras. Jag var singel och en kväll när vi var ute träffa vi på 8 svenska killar så hängde vi med dem. Det hände lite med en av dem killarna o mig själv vi satt nog i timmar och myste(strulade och smekte varandra). Sen skulle vi träffats igen men det blev inte så , men min kompis visste vem en av dem hette så hon kollade upp dem på facebook så la jag till killen som jag "myst" med nu har vi hållt kontakten sen augusti och jag ska nog träffa honom nästa vecka. Mitt problem är att han är tjugo och jag femton, och att jag har väldigt dåligt dåligt självförtroende, jag inbillar mig att han inte kommer tycka om mig alls i o med att jag var brun o snygg i somras o ljushårig. Nu har jag bleknat o fått mycket mer finnar än i vanliga fall. Och det känns av någon anledning som om han glömt att jag har tandställning med. Jag vill träffa honom men jag vet inte om jag räcker till. Hur ska jag göra ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är inte ovanligt att känna som du gör. På sommaren var allt enkelt och lågt från den grå vardagen. Att träffas nu kan kännas läskigt - kommer det vara samma sak när det inte är sol och sommar. Men tänk på att killen antagligen känner likadant och är lika nervös..

Kanske blir det så att ni inte alls känner samma sak för varandra nu, men då har ni ändå minnet av en mysig semesterkärlek kvar.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar