Frågor och svar om symtom - vad är det?

19 Oct 2010, 14:00 187
Annat, 0 år
Question


Ja hejsan, jag har ett problem som det är nog bara jag som har, jag har sökt runt ganska länge runtomkring internet utan resultat och därför vänder jag mig hit.
Nu är det så att det här problemet har pågått under en ganska lång tid, minst ett par månader och det börjar bli jättejobbigt.
Om man tänker sig att man rakar bort en skinnbit, cirka 2 cm lång och 1 cm bred så lämnar det ett liksom "öppet sår" som ändå inte blöder.Det är svårt att förklara men det är ungefär som ett sår, men det blöder inte och det gör inte ont heller utan bara ser riktigt fult ut. Det gör inte heller nån skorpa för at läka det. Jag har upptäckt att jag har såna vid ljumskarna fast lite längre ner, precis brevid pungen och jag undrar vad det kan vara. Jag vet att det inte kommer från rakning för att jag har inte märkt av det efter rakning eller någon dag senare utan jag märkte det här en dag när jag kom ut ur duschen helt enkelt. Jag är mest orolig över att det är kan vara äckligt eller pinsamt när jag ska ha sex och det har gjort så att jag nekat vissa tillfällen just för att jag inte vill visa upp det. Det ligger precis brevid pungen, hälften sticker ut och hälften gömmer sig bakom och jag vet inte vad jag ska göra. jag har trott ett tag att det ska lösa sig självt men det gör det inte. Kan det möjligen vara byxorna jag har på mig? eller kanske suspen på hockeyn. jag vet inte så därför vänder jag mig hit.
Tack

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Utifrån det du skriver kan jag inte känna igen det du beskriver. Jag är inte läkare heller, så det enda jag kan råda dig är att gå till ungdomsmottagningen eller vårdcentralen. Det kan kännas pinsamt, men de som jobbar där har träffat många andra människor med olika typer av sjukdomar och problem.

Det är ju onödigt att du ska oroa dig för det här, så ta kontakt med en läkare.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar