Frågor och svar om symtom - vad är det?

19 Oct 2010, 16:00 142
Annat, 0 år
Question


Hejsan.
Jag behöver råd angående min pojkvän som vägrar uppsöka ungdomsmottagningen.

Han började för två månader sedan få genomskinliga flytningar från sin penis, som ej luktar. Det har även kliat runt penisroten på honom och det svider ibland när han kissar. Så vi båda beställde hem klamydiatest och de visade sig vara negativa.

Jag själv har inte känt några symptom alls.

Vad tror du det här kan vara ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

det är omöjligt att säga vad som är fel genom ett internetforum. Det kan vara sånt som en svampinfektion eller UVI t.ex. men det måste ni gå till en läkare för att kolla. Om din pojkvän vägrar att låta sig behandlas kan det bli så att ni smittar varandra fram och tillbaka med svampen och på så sätt blir ni aldrig av med den. I värsta fall kan den leda till att det gör ont på dig när ni har sex.

Även om din pojkvän vägrar gå till UM så kan du göra det och kolla om du har svamp.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar