Frågor och svar om missnöje och bråk

19 Oct 2010, 16:00 251
Annat, 0 år
Question


Hej jag är en tjej på 18 år som snart har varit tillsammans med min pojkvän i två år. Vi är varenda dag men har dock varit med kompisar någon gång ibland.

För ett tag sen så bråkade vi och han sa att han ville vara mer med kompisar, skriva till tjejer och gå på fest fast han aldrig har velat gå på fest förut. Han sa då att han hade tappat känslorna för mig och var helt säker på att göra slut o så men ändå gav mig en till chans för jag ville det.

Han säger att han älskar mig och varför skulle han vara kvar om han inte gjorde det säger han men vad ska jag tro när han sa att han hade tappat dom?

Han bryr sig inte om hur jag känner eller vill ha det för han vill bara få som han vill. Och jag vill inte att han ska skriva med tjejer eller gå på fest.

Han säger aldrig gulliga saker längre i början var det hela tiden.

I början när vi var tillsammans så ville inte han att jag skulle vara med kompisar men nu när han vill det då ska allt bli bra helt plötsligt och bli som han vill.

Jag vill verkligen inte att det ska ta slut men jag vill inte ha det såhär heller hur ska jag göra?

Svar

Hej,

Det jag tänker när jag läser ditt mail är att du är en väldigt omtänksam tjej som verkligen vill att ditt förhållande ska fungera. Tyvärr verkar det som att din pojkvän inte riktigt är på samma spår.

Han vill skriva med andra tjejer och gå på fest - det låter som att han egentligen vill träffa andra och göra slut med dig.

Fundera lite över hur snäll han egentligen är mot dig. Du har inte fått träffa kompisar, men nu ska han festa och skriva med andra tjejer. Han säger att han har tappat känslorna för dig, men ändå fortsätter han att vara ihop. Du förtjänar bättre än att ha det så.

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar