Frågor och svar om första gången

4 Nov 2010, 18:00 374
Annat, 0 år
Question


Hej!
Okej ja har en liten fråga bara.. för två dagar sen hade ja sex för första gången, de gjorde as ont (fast de visste ja att de skulle göra men ändå, AJJ) och de va blodfläckar på lakanet efteråt. Iaf så såg min kompis blodfläckarna och sa att de var mkt mindre än när hon hade förlorat sin oskuld. Då hade de typ blivit en blodpöl. Men nu är det iaf så att ja fortfarande blöder. Min kompis sa att hon inte blöddit dyngnen efter så blev lite orolig, e de normalt ? De e inte mens för de hade ja för typ en vecka sen.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

det är svårt att säga vad det är som är fel via ett forum. Jag tycker att du ska kontakta din ungdomsmottagning om du är orolig. Sen ska man aldrig jämföra sig med andra, eftersom alla människor är olika. Många blöder inte alls första gången t.ex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar