Frågor och svar om urinvägsinfektion

22 Nov 2010, 10:00 1130
Tjej, 15 år
Question


hej. jag är en tjej, 15 snart 16 år. jag blev tillsamamns med en kille för ca 2 månader sedan. efter ca 2 veckor hade vi sex första gången. gick ganska fort fram men det kändes rätt. iaf. vi har haft sex många gånger. efter senaste gången så smekte han min klitoris jättelångt efter vi haft sex. o jag tyckte de gjorde ont, men sa inte till. så han fortsatte. efter det har jag vart jätteöm på klitoris. och efter ett dygn, i förrgår så började det klia jättemycket i slidöppningen. och nu även i urinröret. inre blygdläpparna är lite svullna och de svider när jag kissar också. klådan är jätteskarp o jag blir kissnödig kanske 15 gånger om dagen. jag har inga konstiga flytningar. vi har oskyddat sex, eftersom jag äter p-piller.jag va oskuld innan. det va inte han, han har haft oskyddat sex innan , men ingen av dom hade sjukdomar när dom tog varandras oskuld. så jag undrar vad det här kan vara för nåt?kan jag ha fått nån sjukdom trots det? jag har gått till ungdomsmottagningen men dom hade inga akuta tider o inte ens tid till bokning. så jag ringde för att boka tid men de piper upptaget så jag vet inte vad jag ska ta mig till! :( jag är jätterädd o vet inte vad jag ska säga till mig kille! hoppas du kan hjälpa mig på något sätt om vad det här kan vara .. / orolig

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

på din beskrivning låter det som en urinvägsinfektion. Det är viktigt att du går till doktorn, och om du inte får tag i ungdomsmottagningen kan du alltid ringa din vårdcentral.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar