Frågor och svar om otrohet

22 Nov 2010, 14:00 235
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag undrar vad gränsen för otrohet går? Jag har pojkvän och han betyder allt för mig och jag skulle aldrig vara otrogen.
I somras var jag utomlands med mina kompisar och det var en kille som flirtade med mig, så jag flirtade tillbaka lite sådär på skoj. Han försökte hålla min hand och la sin hand på mitt lår ibland men då tog försökte jag få honom att sluta. Inget hände, men har ändå skuldkänslor. Tycker du att jag var otrogen?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Vad som är att vara otrogen är olika från person till person. Alla tänker olika om det. Om du frågar mig så tycker jag att du dömer dig själv väldigt hårt som känner att du varit otrogen när en kille lagt sin hand på ditt lår. Försök att inte tänka på det mer, inget blir bättre av att du oroar dig och tänker på det här.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar