Frågor och svar om olika former av sex

2 Jan 2011, 16:00 508
Tjej, 18 år
Question


hej jag ären ung tjej som testa på sex med lite speciela stora saker och nu har det går en vecka oki det gör ont jag fick ont dagen efter och det gör ont när jag kissar jag vet inte om jag har fått en spricka i fittan men om det skulle va det vad ska man göra då !!

Svar

Hej!

Du har antagligen fått ett sår i underlivet.Slemhinnorna är känsliga för vassa föremål. Tillsdess ska du ge underlivet chans att läka och bör inte ha sex eller föra in några föremål.

Är du orolig och det fortsätter göra ont så råder jag dig att gå till din ungdomsmottagning och göra en undersökning!

Vid onani är det viktigt att inte använda föremål som skadar underlivet! I framtiden kan det vara bra att köpa en dildo eller liknande. Det finns dildor ialla möjliga former, färger och storlekar.

Hälsningar Sandra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar