Frågor och svar om första gången

7 Jan 2011, 15:00 391
Annat, 0 år
Question


Hejsan!
Det är så att jag och min flickvän skulle ha sex för första gången. Det gick inte alls bra, hon blir inte tillräckligt våt tycker jag jämfört med andre tjejer. Hon kanske inte kan bli våtare..
Hon är liten, inte lång. Hon är väldigt trång, knappt att jag får in två fingrar i henne.. Försökte med glidmedel med hon fick så ont att det inte gick.. Första gången är det inte skönt för en tjej, eller? tanke på att hon är oskuld och jag måste(spräcka henne) så det ska ju komma blod. Nästa gång när hon är (spräckt) gör det inte ont mer, som jag har förstått.

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

alla tjejer blir olika mycket våta. Att din tjej inte verkar bli våt kan bero på att hon inte är tillräckligt upphetsad. Kanske vill hon inte ha sex just nu? Hur trång man är beror inte på längden, utan det låter som att hon spänner sig och inte vill. Har ni pratat om det? Det finns ingen anledning att stressa med sex och penetration, det finns annat man kan göra istället t.ex. petting och oralsex.

Att det inte är skönt första gången för en tjej, och att hennes mödomshinna måste spräckas är en myt. Det är alltså inte alls sant. Det blöder inte heller alltid vid första samlaget.

Prata igenom det här med din flickvän, och tänk på att det är väldigt viktigt att båda vill. Annars kan det göra väldigt ont på henne och bli en ond cirkel, så att hon alltid får ont vid sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar