Frågor och svar om underlivet

7 Jan 2011, 21:00 462
Tjej, 17 år
Question


Hej ! Jag har en blygdläpp som liksom "hänger utanför slidan", den är större än den andra och är lite brun. det kliar inte eller svider, och har haft det i kanske ett halvår, vad är det>??

Svar

Hej!

Alla kvinnors underliv ser olika ut! Blygdläppar är också olika. Ibland sticker de ut en bit. Ibland syns de inte alls utan de yttre omsluter de inre blygdläpparna. Färgen kan skifta från blekrosa, till mörkrött,grålila och brunt. I tonåren kommer ofta frågor kring om man är "normal" där nere eller inte upp. Då är ungdomsmottagningen ett väldigt bra ställe som kan besöka! Dem är vana vid att träffa ungdomar som undrar vad som är "normalt" och ger lugnande besked om man är orolig.

Sköt om dig!

Hälsningar Sandra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar