Frågor och svar om första gången

28 Jan 2011, 11:00 476
Annat, 0 år
Question


Hej!
Jag är en tjej på 15 år och har en pojkvän på 17. Han vill ha sex med mig och jag med honom. Men han säger att jag måste suga av / runka honom innan vi har sex( som ett förspel). Jag har sagt att jag tycker de är obehagligt, jag är desutom oskuld. Och nu är han jätte ledsen på mig bara för jag säger att jag inte vill. Jag är rädd att han inte tycker om mig lika mycket längre bara för ja sa att jag inte ville.
Så min fråga är; måste man göra det?

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

när det kommer till sex så finns det inga måsten, om man inte vill. Om du känner att du inte vill runka och suga av honom, så måste han respektera det. Om han inte tycker om dig lika mycket bara därför, så är det inte någon bra kille.

Så stå på dig, och säg att du inte vill nu. Sex ska kännas bra för båda, och det är viktigt att man inte känner sig tvungen att göra något.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar