Frågor och svar om kondom

28 Jan 2011, 15:00 263
Annat, 0 år
Question


Hej, har 2 frågor om helt olika saker men det stod minsann att du skulle kunna svara på båda!

1. Du får inte tro att jag försöker låta cool och "Skryta" men jag har ett problem angående kondomer. Jag har testat flera olika men jag får inte på dom.. Jag testade den där okeido som tydligen ska va stor men den passar inte. Den enda jag kan få på är Easy (Knappt) men den sitter inte bra och glider av när jag börjar göra min grej... Jag vill verkligen inte köra utan kondom.

2. Tatuering: Tänkte göra en tatuering på skuldran när jag fyller 18 men jag tänkte även börja träna på gym ordentligt, så finns det risk att den töjer sig om jag får större muskler på ryggen?

Puss

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

vad bra att du inte vill köra utan kondom! Det finns kondomer som är större i storlekarna, du kan bl.a. titta på http://www.rfsu.se, där det finns en kondom som heter Grande.

Vid normal träning påverkas inte tatueringen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar