Frågor och svar om underlivet

11 Feb 2011, 10:00 963
Annat, 0 år
Question


Hej!

Jag och min pojkvän skulle ha lite mysigt, vilket ledde till sex och att min pojkvän märkte en sorts böld eller knöl inuti min vagina. Jag kände dock ingenting när han kände på den. Han sa att den var ungefär lika stor som en vindruva och var lite mjukaktig. Vad kan det vara för något?

Svar

Hejsan!

Ibland kan det kännas som en "knöl" i underlivet vid förstoppning eller avföring liggandes i ett veck i tarmen. Det låter kanske lustigt men det kan bukta in från tarmen till underlivet och då upplevas som en knöl. Det är en av anledningarna men vad det beror på i ditt fall går inte att säga utan undersökning så att boka en tid på ungdomsmottagningen så slipper du oroa dig!

Hälsningar Sandra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar