Frågor och svar om sex

15 Feb 2011, 10:00 207
Tjej, 14 år
Question


Hej. Jag har ett problem, vet inte riktigt om det är ett problem, men jag stör mig på det. När min kille och jag har sex, så gör han inte uttryck i ansiktet. T.ex när jag rider honom, han ser mest plågad ut, men när jag frågar honom varför så säger han att han inte vet varför. Och att han inte alls är plågad, utan njuter och inte tänker på hur han ser ut. Men jag känner mig så dum varje gång det händer, för det känns som han inte vill ha mig där. Fast jag vet att han vill och han säger att han vill, men det är svårt, Ord mot uttryck. Vad ska jag göra? Vad ska jag tro?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

alla ser olika ut när de har sex. Om det känns jobbigt, så fundera på hur du själv ser ut? Du måste nog helt enkelt lita på det din kille säger. Försök att strunta i det, och njut av sexet istället.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar