Frågor och svar om sex

2 Mar 2011, 14:00 247
Annat, 0 år
Question


Hej, jag har en fråga..nu i helgen så sov jag hos en tjejkompis, vi båda hade druckit men de var inget med de..men iallafall så hade vi sex och allt var bra så, men så gick min sträng av, den gick av helt..
det har hänt innan att den går av när jag har haft sex men den har läkt ganska så snabbt för den har inte gått av helt innan.
jag har kollat och läst lite och vissa säger att de inte gör så jätte mycket om den går av och andra säger att man helst ska kolla de och söka upp läkare, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Så tänkte bara kolla om man kan låta de vara eller om jag ska kolla upp de. För jag är inte så mycket för att gå till sån läkare och kolla upp de, har inte sån stor lust att göra de direkt.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

det låter som att det vore bra om du gick till ungdomsmottagningen för en undersökning. Det kan kännas jobbigt och pinsamt, men personalen på UM är vana vid att prata med ungdomar om alla möjliga saker.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar