Frågor och svar om missfall

2 Mar 2011, 15:00 222
Annat, 0 år
Question


hej!
jag har frågat här tidigare men fick bara svar om att testa mej men skulle vilja ha lite mer svar.
för några veckor sedan hade jag sex, sedan har jag fått synliga blodådror på brösten och även ovanligt styva bröstvårtor. har mått lite illa på kvällarna, känt mej svullen och så.
min mens var försenad 1,5 vecka, men igår fick jag den...men det konstiga var att jag alltid blött lite i början och sen mer senare under veckan. men igår blödde jag mycket på en gång och blöder fortfarande väldigt mycket. finns det fortfarande chans att jag är gravid? och kan jag testa mej fast jag nu verkar ha fått ''mensen''

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

på din beskrivning så låter det som att du kan ha fått ett tidigt missfall. Du kan testa dig igen, eller gå till ungdomsmottagningen där du både kan testa dig och göra en gynekologisk undersökning. Det är bra att kolla upp om det är ett missfall eller inte.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar