Frågor och svar om bröst

15 Mar 2011, 20:00 326
Annat, 0 år
Question


hej ... jag har ett stort problem, jag e bortskämd och får allt jag vill men ibalnd känner jag att jag inte hör hemma här ! jag skäms lite över min bröst för jag har typ 70A och alla i hela min skola har stora men jag känner att jag inte kan prata med någon för det e nog ingen som bryr sej :( jag väger typ 42 kg och det har jag gjort i 3 år nu och jag går inte upp i vikt :( jag e väldigt osäker om mitt utseende... annars e jag väldigt glad och aktiv men när jag har problem så har jag det i flera veckor ... jag e väldigt känslig. jag vill kunna känna mej trygg ...

vad ska jag göra :'(

/ Sanna

Svar
Björn Hultman
Antimobbningsföreläsare

Jag tycker du ska vända dig till ungdomsmottagningen eller skolsköterskan för att bli undersökt och få mer tips och råd. Du är ju bara 14 år och har många år på dig att utveckla din kropp med bla dina bröst. Alla utvecklas olika snabbt i tonåren/puberteten. Det är inget farligt, men kolla upp det så kan du bli lugnare efter det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar