Frågor och svar om symtom - vad är det?

15 Mar 2011, 23:00 197
Tjej, 17 år
Question


Hej jag är en tjej på 17 år, jag har blivit jätte trött på sista tiden. Efter skolan vill jag bara sova, kan inte hålla mig vaken till filmer, somnar alltid när jag är med kompisar och vi sitter i soffan på kvällen. Jag vill helst bara ligga i sängen när jag kommer hem. Somnar oftas vid 9 när jag är hemma och är med någon annars kan det bli tidigare. Jag oroar mig när jag ska vara med vänner om jag ens kommer orka hålla mig vaken. Sen när jag är trött brukar jag få jätte värk i mina vader. Vet ni vad som Gör att jag alltid är så trött och vad värken är för nånting?

Svar

Hejsan!

Att du plötsligt upplever att du har blivit trött och har svårt att vara vaken är något jag tycker att du skall kontakta din husläkare med. Trötthet kan bero på många saker men när det kommer så plötsligt och ganska intensivt som du beskriver så är det bra att ta några prover. Kontakta din vårdcentral.

Lycka till!

Hälsningar Sandra

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar