Frågor och svar om underlivet

18 Mar 2011, 13:00 499
Annat, 0 år
Question


Hej
Jag är en tjej på snart 19 år. Jag har jätte problem med mina flytningar och jag vet inte vad jag ska göra åt det, tror jag blir galen snart.
Allså jag är våt nästan mer eller mindre 24 timmar om dygnet och det kan rinna hur mycket som helst och det tar aldrig stopp. Jag är inte upphetsade eller något sånt, men man skulle nog tro det om man såg mängden som kom.

Den är inte speciellt illaluktande utan det bara rinner mängder, kan typ aldrig på mig endast ett par trosor om dagen. Utan måste byta minst 3 ggr. Om jag inte har trosskydd. Dock hjälper inte det så måste ibland använda bindor istället. Det är "vanlig" vit/genomskinlig färg.

Jag har ingen aning om vad det beror på eller vad jag ska göra. Har haft det såhär jätte länge nu och jag vill bara ha bort det. Hjälp mig.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Det är svårt för mig att svara på din fråga, men jag tycker att du ska kontakta din ungdomsmottagning eller vårdcentral. Vi är alla olika och har olika mycket flytningar men om det är besvärande så är det en bra idé och kolla om det finns något att göra åt det.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar