Frågor och svar om få kontakt

23 Mar 2011, 20:00 182
Annat, 0 år
Question


Det är det att jag undrar om en kille gillar mig.Jag har märkt att han tittar på mig till och med min kompis säger det!
Men det är det han hölelr på med min kompis lite så där han puttar henne och så och då blir jag då lite avensjuk.Men sedan mot mig är han snäll och tittar gullit och allt men jag vet inte hur jag ser om han gillar mig eller henne? Jag har också frågat henne om hon gillar honom elelr inte men det gör hon inte vad ska jag tror snäla hjälp mig!:)

Svar

Hej på dig!

Ja, sådant där kan ju vara lite knepigt. Nu kan jag inte med 100% säkerhet intyga hur han känner, men här kommer mina tankar.

Jag tror att han försöker att få din uppmärksamhet genom att, ja, egentligen göra vad som helst. Han vill vara nära dig och trixar förmodligen av den anledningen med din kompis. Om din vän säger att hon inte är intresserad utav honom, så tycker jag att du borde lita på henne.

Om du känner att du har känslor för honom, våga visa det lite försiktigt och se hur han reagerar. :)

Ett stort lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar