Frågor och svar om Ätstörningar

24 Mar 2011, 22:00 121
Tjej, 15 år
Question


Jag är 15 år och jag äter aldrig mat förutom middag hemma men det är väldigt lite, jag äter alltså inte förrens klockan 17-18 på kvällen. Men jag kan inte äta för då känner jag mig inte fin för jag tycker jag inte är fin så vill gå ner i vikt men nu när jag har försökt i 1 vecka att äta lunch så måste jag springa till toaletten för jag spyr upp allt jag äter men på kvällen när jag ätit då mår jag jätte illa, vad ska jag göra?

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Det är precis så här man mår och känner när man har en ätstörning. Jag råder dig varmast söka hjälp då detta är en sjukdom som man behöver hjälp att komma ur! Mitt råd är, berätta för dina nära om du inte redan gjort det, läs gärna mina andra svar om ätstörningenheter och olika vägar att gå. Du kan också läsa mer på http://www.abkontakt.se
Kom ihåg att du är värd mer än detta.

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar