Frågor och svar om kärleksrelationer

3 Apr 2011, 14:00 253
Annat, 0 år
Question


GE UPP??
Hejsan , Jag har en JÄTTE problem....
jag har fixat en tjejs nummer o vi har nu smsat varandra i 4-5 veckor ... hon vet ABSOLUT att jag gillar elr är småkär i henne...
Hon älskar/gillar bara min personlighet...
Men problemet är att , vi går i samma skola och brukar ge varandra lite gulliga/konstiga blickar . MEN pratar inte med varandra... vi BÅDA undviker varandra?
Ganska jobbigt !

Svar

Hej på dig!

Det är alltid spännande och roligt att vara kär, men även väldigt nervöst när man inte riktigt vet om det är besvarat. Ni har ju pratat fram och tillbaka ett tag nu och det hade ni förmodligen inte gjort om känslorna inte varit ömsesidiga.

Jag tror att ingen av er vågar ta första steget helt enkelt. Men om ni ska ge ert potentiella förhållande en riktig chans, måste någon av er våga säga: Hej!

Testa! Om du känner att du verkligen tycker om henne.

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar