Frågor och svar om kärleksrelationer

4 Apr 2011, 08:00 179
Annat, 0 år
Question


Min kompis bad en tjej JAG GILLAR fråga mig om jag gillar henne(vi har smsat med varandra i 4-5 veckor!! Men vi pratar inte med varandra?!?!) ... :S
och ja spottade fram den ärliga svaret... ?
hon sa inget särskilt heller...
Men därefter sa min kompis ti henne att "De e inte lönt att ni smsar varandra , fast hälsar inte ens på varandra" Vilket E SANT!
Nu e frågan ... ska ja ge upp?? Elr gå fram ti henne o prata strunt ist för att smsa...?

P.S: Tackar hemskt mkt i förväg...

Svar

Hej på dig!

Jag har svarat i en tidigare fråga, se nedanstående:

Det är alltid spännande och roligt att vara kär, men även väldigt nervöst när man inte riktigt vet om det är besvarat. Ni har ju pratat fram och tillbaka ett tag nu och det hade ni förmodligen inte gjort om känslorna inte varit ömsesidiga.

Jag tror att ingen av er vågar ta första steget helt enkelt. Men om ni ska ge ert potentiella förhållande en riktig chans, måste någon av er våga säga: Hej!

Testa! Om du känner att du verkligen tycker om henne.

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar