Frågor och svar om kärleksrelationer

2 May 2011, 13:00 170
Annat, 0 år
Question


hej
min problem är att jag hade en kille som vi blev tillsammans 7 månader efter det började han och blev arg på mig eller misstänkte att jag lurade honom det hade jag inte abslut inte sen efter det han gjorde slut med mig jag är ledsen mycket vill ha honom tillbaka hur eller vad ska göra jag har sagt till honom många gånger att jag kär i honom sakanr honom mycket vet inte vad ska göra eller hur jag ska lösa det

tacksar så mycket om jag får hjälp

Svar

Hej,

Du skriver att han blev arg på dig, upplevde att du lurade honom och gjorde sedan slut med dig. Nu vet jag inget om er bakgrund och varför han upplevde det du beskriver, men det låter lite som att han kanske ville ur förhållandet och skyllde på ovanstående.

Du skriver att du har pratat med honom och förklarat att du saknar och att du är kär i honom, om han inte ger dig någon respons på det är det svårt att göra så mycket mer.
Det man kan göra är att förklara för en person hur man känner och sedan är resten lite upp till dem. Man kan inte tvinga att en annan ska respondera på ett sätt som du vill.

Som sagt har jag lite för lite info från dig för att kunna ge dig ett utförligare svar. Du får gärna skriva tillbaka om du känner att mitt svar inte räcker med lite mera information på din situation.

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar