Frågor och svar om Ätstörningar

5 May 2011, 21:00 117
Annat, 0 år
Question


Hey, jag känner mejj alltid tjock,dum och ful och för typ 5 månader sen har jag slutat äta, gjorde det med flit till en början men nu gör jag inte det med flit.. vissa kallar mejj tjock och ful och jag tar åt mejj, jag är 1,58 lång och väger xx kilo är det för mkt ? jag har gått ner ca 10 kg på 1 månad, är det början till en ätstörning ? Jag är nästan aldrig hungrig längre och kan knappt äta nånting för då börjar jag bara må illa..

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Jag vill att du läser mina andra svar om vart man kan få hjälp, du behöver absolut ta det och ju förr desto bättre så att inte detta förvärras ännu mer. Du har absolut inte en övervikt utan tvärtom vilket tyder på att du inte mår alls som du ska i tankarna över dig själv!

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar