Frågor och svar om obesvarad kärlek

6 May 2011, 21:00 153
Annat, 0 år
Question


hej jag ska beskriva mitt probel med honom vi träffades före 8 månad sen från början han verker bra och intressen om mig vi pratade och träffades några gånger tills kom han en gång och sa att vi ska träffas på lördags kväll det gjorde vi medan jag sett med honom så kom hans kompis vi hälsade på varandra och sett också äta och pratade vanligt efter denna dagen han började blev arg och vill inte pratar med mig eller träffar mig jag hade undrar varför vad som hade hänt som gör honom så ändra sig så kom han på november sa att han gjorde slut med mig och han ska gifta sig med annan tjej jag var kär och tills nu jag älskar honom alltid när jag såg eller ser hnom mitt hjärta vill ha honom jag har gråt mycket bett gud mycket att hjälpa mig att han tillbaka till mig jag tänkte många gånger livet utan honom ingetingen jag är svrtsjuk om honom faktiskt han pratar med mig ibland på emil när jag ser mig han kommer och hälsa på mig

snälla hjälpa mig

tack

Svar

Hej!

Tack för din uppdatering!

Jag kan fortfarande inte ge dig en "att göra" lista för att få tillbaka honom.
Vad som hände under den middagen vet bara han. Jag tycker att han borde berätta anledningen till varför han agerar som han gör, så att du antingen kan gå vidare eller förklara din sida för honom.

Vad jag däremot gärna vill prata med dig om är dig själv. Jag ser att du är ledsen och att du har ont i hjärtat pga denna händelse. Jag vet inte om denna kille kommer att komma tillbaka till dig eller om han någonsin kommer att ge dig en bra förklaring, men jag skulle som sagt vilja vända det hela och fokusera på dig istället för honom. Min fråga till dig är:
- Vad skulle du behöva för att du ska kunna gå vidare?
Vi kan ofta inte påverka andra personers handlingar, men vi kan ta positiva beslut för oss själva. Vad är det första positiva beslutet som du kan ta för dig själv? Våga vara självcentrerad och våga tänk: Vad behöver JAG för att kunna må bra och för att kunna gå vidare?

Jag hoppas att du får ett avslut och att du kan gå vidare. Jag menar inte att glömma och strunta i honom, men på ngt sätt kunna ta ett steg, sedan ett till och sedan ett till, för att upptäcka att det en dag inte gör ont på det sättet som du beskriver idag när du tänker på honom.

Jag önskar dig ett stort lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar