Frågor och svar om kärleksrelationer

1 Jun 2011, 21:00 152
Annat, 0 år
Question


Hej! jag är en tjej som är 17 år.

Jag vet inte vad jag ska göra, jag har varit kär min kompis bror för länge sedan, jga likades bli ihop med honom men sedan blev jag för hård måt honom och då gjorde vi slut. jag trodde att jag skulle kunna glömma honom men det gick inte, jag smsar med honom och allt men jag håller på att bli knäpp jag blir mer kär i honom för varje dag som går.

Vad ska jag göra snälla hjälp mig!!!!

Svar

Hej,

Ja, det du beskriver kan förmodligen avhjälpas att ni pratar ut om det. Eftersom att ni har kontakt idag så verkar inte han heller vilja släppa taget.

Våga ta steget till att prata ut med honom ordentligt så att ni antingen hittar varandra igen eller så att du kan gå vidare och slippa må dåligt.

Jag hoppas att det löser sig för dig!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar