Frågor och svar om kompisrelationer

6 Jun 2011, 21:00 131
Tjej, 14 år
Question


Hej, asså jag är rädd för tt min bästis ska lixom lämna mig. Hon är det bästa som har hänt och gör mig glad och jag gör henne glad och vi pratar om allt. Men mamma säger att jag måste ändra på mig, typ inte vara så elak hela tiden t. ex. Vet inte hur jag ska göra det..

Svar

Hej,

Jag har väldigt svårt att svara på din fråga då jag inte riktigt förstår den.

Du skriver att din kompis och du har en toppen relation och att ni pratar om allt, men samtidigt skriver du att du måste sluta vara elak. Är det mot henne du menar att du är elak?

I så fall, varför är du elak? I vilka situationer känner du att du behöver vara elak mot henne? Du måste nog skriva tillbaka och förklara lite mer om du vill ha ett bättre svar från mig..

Ha det så bra!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar