Frågor och svar om kompisrelationer

10 Jun 2011, 12:00 110
Tjej, 15 år
Question


det är ingen som tycker om mig. jag kom precis hem från en utlandsresa och insåg det faktum att ingen har frågat om det var kul osv. sen jag skaffade pojkvän så känns det som om alla min vänner helt plötsligt inte vill träffa mig längre. ingen frågar om vi ska hitta på något eller bara träffas lite snabbt, det är som om alla helt plötsligt tror att jag bara är med min pojkvän och inte längre vill vara med dom. vad ska jag göra?

Svar

Hej,

Mitt tips är att prata med dem. Gör det inte jobbigare än vad det är och berätta för dem hur du känner. De kanske känner att de förlorat sin vän till denna kille och de vågar inte berätta det för dig. Du känner att de inte finns där för dig - de kanske känner att du inte finns där för dem. Om det nu skulle vara så, så saknar ni säkert varandra som vänner!

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar