Frågor och svar om kärleksrelationer

10 Jun 2011, 12:00 86
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag träffade en helt underbar tjej för två månader sen och vi är ihop nu men vi har träffats innan genom kompisar så vi har inte varit helt främmande för varandra. Och allt känns så himla bra och vi vet båda två att vi är helt rätt för varandra och det känns äkta. Och jag älskar henne över allt annat i denna värld. Men sen har jag lite funderingar? Hon älskar musik det är hennes stora intresse och jag gillar att lyssna på musik också, och vi har lite olika musiksmak men det skiljer sig inte så mycket. Men sen har vi olika idoler också jag tycker om britney och hon lars winnerbäck. Och vi satt o lyssnade via spotify engång och på honom och hon undrade lite eller tyckte att jag skulle hänga med på en konsert. Med honom engång. Jag tänkte inte så mycket på det mer än att det skulle kunna bli roligt. Men sen nu så har jag sett att britney ska komma till sverige och jag frågade henne om hon skulle vilja hänga med mig på det, det hon svarade att hon skulle tänka över det hela och var verkligt tveksam mot att hänga med för det är inte hennes musiksmak men det är ju inte lars winnerbäck för mig heller. Men jag tänkte som så att man ställer ju upp för varnandra även om man har olika smak och idoler eller har jag fel? Och älskar den andre personen. Tycker det har varit så i hela mitt liv att jag har ställt upp på andra men sen har de svårt att ställa upp på en annan tycker jag. Om jag vill åka eller göra något. Tycker att det bara känns likadant nu med? Och sen har hon ju kompisar som gillar honom med så för hennes del så kvittar det om hon inte följer med mig och då skulle jag ju inte följa med henne på hennes grejer sa jag men som ovan skrivet så kan hon ju åka på sitt ändå. Och jag har ju inga kompisar som tycker om henne heller så då blir det att jag fåre åka själv vilket är mindre roligt. Man vill ju göra saker med den man älskar och även någongång ibland såna intressen som vi inte delar?

MVH R.

Svar

Hej,

Jag är tycker att man ska kunna ställa upp på saker som man inte tycker är världens roligaste om det kan gynna sitt förhållande och som gör sin partner glad. Nu finns det självklart gränser även där! Men nu gäller det ngt så oskyldigt som en konsert. Om detta gör dig så glad så hoppas jag att du finner ngn som kan gå med dig.

Försök att prata med henne och berätta det du skrev här. Berätta bakgrunden till varför detta är viktigt för dig. Jag tror inte att det bara handlar om en konsert utan om att ställa upp för varandra. Jag tror och hoppas att hon får en större förståelse för situationen om du upplyser henne om varför du känner som du gör.

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar