Frågor och svar om könsorganen

10 Jun 2011, 16:00 197
Annat, 0 år
Question


Hej tredje gången jag skriver nu, verkar inte fungerat innan :/
Det är så att jag har väldigt trång förhud tycker jag.. kan inte få bak den över ollonet när jag har stånd, det går när den är slak men det är obehagligt.. :(

gick till UM för 1år sedan typ, innan det kunde jag inte få över den i slakt tillstånd heller, men doktorn där drog bara bak den :O så det ska gå att dra bak den i slakt men inte i erektion för då gör det kanske inte ont är dumt att uttrycka det som, men obehagligt.. hur ska jag gå tillväga? och jag undrar om man kanske kan ha den tillbaka i slakt tillstånd och sedan få stånd fungerar det? :) har en flickvän som jag vill ge allt till, och jag vill kunna njuta utan att behöva vara rädd.

Svar
Helena Meyer
Nätvandrare, Fryshuset

Hej,

Jag tycker att du ska gå tillbaka till vården så att du får ordentlig hjälp. Det finns bra hjälp och du ska inte behöva oroa dig för smärta vid sex.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar