Frågor och svar om utseende

14 Jun 2011, 16:00 127
Annat, 0 år
Question


hej hej!! jag har en fråga angående tatueringar, om man ska göra artist tatuering. Tex som i mitt fall Red hot chili peppers, och man gaddar in den. man gör den, som logga och så händer något med bandet.
vi säger att någon i bandet gör ett bankrån och får dåligt rykte eller så. Plötsligt så kanske jag atomatiskt får skit för att jag bär deras logga på mej. Vad ska jag göra???
för om två månader sätter jag mej i tatuerings stolen och gör just detta. Sätter deras logga på vänster handen. och har redan fått tagit skit innan den äns sitter där.

ps: behöver ett lättande svar som gör mej glad igen, för R.H.C.P
är och förblir mina största favoriter inom musik.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

Om du verkligen har bestämt dig så är det bara att köra. Men som med allt annat så kan det bli konsekvenser. Hur skulle du reagera om du fick skit för din tatuering t.ex.? Fundera på det, och om du ändå vill göra den så kör! Bara för att bandet får dåligt rykte så betyder ju inte det att du är en dålig person, bara att du gillar deras musik. :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar