Frågor och svar om obesvarad kärlek

20 Jun 2011, 14:00 209
Kille, 13 år
Question


hej, jag är en kille på 13 år som har träffat en tjej för ca ett halvår sen, vi messade varje dag i 4 månader o ja har gillat henne aslänge o vi va T.O.M tillsammans i en vecka tills att hon sa att hon inte gillar mig mer och jag vet inte vad jag ska göra. jag gråter hela tiden o blir tvungen att gå från lektionerna och jag kan stanna där inne i flera timmar, vad ska jag göra?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej kille 13,

Tyvärr är det så att det inte riktigt finns något bra sätt att komma över olycklig kärlek. Det kanske inte känns som en tröst nu, men det kommer att kännas bättre om ett tag. Försök att ta hand om dig så mycket du kan. Gör saker som du tycker om, prata med vänner. Se en rolig film. Det är lätt att skriva och ge råd, men svårt att vara i din situation. Men håll ut, för det kommer att kännas bättre till slut.

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar