Frågor och svar om kärleksrelationer

30 Jun 2011, 18:00 128
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjej på 14 åldern jag är ihop med en kille som är 19 år och jag vet inte om jag älskar han..han älskar mig mycket jag har provat göra slut med han men han vill inte det blir bara fel hela tiden..mina föräldrar vet inte att jag är ihop med han .. och om jag gör slut med han jag är rädd att jag ångrar mig eller kanske saknar honom !! har du någon tips på hur jag kan glömma bort han ??

tacksam för svar :)

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Första funderingen jag får är att du ska fundera över om du vill leva med honom eller inte? Man kan sakna någon fast man har kommit fram till att man inte var tillräckligt kär och inte ville leva med någon och det är helt okej. Och övergående. Man har ju ändå tyckt om någon mycket men kanske har känslorna förändrats?
Fundera över vad du tror att Du vill? Ofta är det ju så att när vi väl tänkt tanken och tom prövat att göra slut så brukar det vara ett klokt beslut att gå vidare.
Känn på saken och känns det inte rätt så lämna honom och gå vidare i livet. Oavsett så kommer du säkert stundvis sakna honom men så småningom tänka att det var ett bra beslut, allra helst den dagen du hittar någon du verkligen älskar och tänker "tur att jag vågade ta steget ut i det okända så jag kunde träffa just den HÄR personen".

Stor varm Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar