Frågor och svar om göra slut

7 Jul 2011, 22:00 350
Annat, 0 år
Question


hej !! jag vill göra slut med min kille men jag kommer inte på hur jag ska göra slut,eller vad ska jag säga .. hur? via mobil eller dator eller kanske prata med han!!??
jag tycker att det är svårt att prata face to face !!! :(¨
har du nån tips !! :)
Tacksam för svar :) Kram =)

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina tjejen!

Jag vet att det är jättejobbigt att göra slut men ibland måste man såra andra för att det blir bäst i längden för båda två. Jag tror att det bästa man kan göra är att låta en person få uttrycka sig kring det man säger, bemöta det. Alltså genom att ses. Känner du att det verkligen inte går så tycker jag iaf genom telefon så att det i alla fall är en något mer personlig kontakt.
Det är svårt att veta vad man ska säga. Jag tror på att vara så ärlig som möjligt. Att man helt enkelt inte känner så som man ska när man man är i en kärleksrelation och inte svamla om att man just nu är inne i en period och kanske sen eller liknande.. Då slipper han undra och kan gå vidare i livet utan att stå och stampa och tro att han kunde gjort något annorlunda. Ibland är det bara så att känslorna inte finns kvar.

Lycka till fina du! Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar