Frågor och svar om Ätstörningar

7 Jul 2011, 22:00 143
Tjej, 14 år
Question


hej, nu är det så här jag mår dåligt över saker jag har gjort för ca 6 månader och bakot. jag kände mig inte älskad så därför visade jag mig naken i weebkamera jag visade mig för ca 20 olika män. jag knarkade så gott som.. m.m i en period på 4 månader.. nu tränar jag massor för att jag inte ska göra såna dum heter 10 gånger minst i veckan. sen för en månad sen skada jag mig .. nu har jag fått tränings förbud av läkare .. så nu kommer jag in i dåliga vanor igen.. nu har jag slutat äta så gott som .. vet någon hur jag ska kunna sluta med detta? jag är ju en bra männsika men något är det som inte är rätt..

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Klart att du är en bra människa! Ibland när man inte mår bra så kan det ta sig i extrema uttryck och att man går så här långt. Du behöver givetvis ta hjälp för detta och det snarast. Prata med dina föräldrar (nej du behöver inte berätta allt i detalj om du får panik över det, men iaf att du inte äter och inte mår bra). Ta sedan kontakt med Bup där ni bor. Du behöver få upp din självkänsla och börja älska dig själv igen vilket jag hör att du inte gör nu. Du är värd så mycket mer än det här underbara du!

Stor varm styrkekram på vägen, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar