Frågor och svar om könsorganen

3 Mar 2001, 00:00 200
Annat, 0 år
Question


Hejsan! Jag har ett problem som är väldigt jobbigt för mig. Det är så att jag inte kan röra vid ollonet utan att det gör riktigt ont. Jag har därför aldrig kunnat tvätta mig ordentligt. Jag tänkte att det kanske finns nån salva eller så som man kan köpa och lägga på. Jag vill helst få hjälp med det här utan att behöva besöka läkare eller liknande.Tacksam för svar!

Svar

Prova med att fylla i badkaret med varmvatten i samband med badande. Börja inte direkt med att tvätta utan vänta 10-15 minuter innan du tvättar dig. I annat fall kan du köpa recept fri xylocain(bedövnings)salva 5% på apoteket och smörja på i bedövande syfte. Tvätta efter ca 10 min.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar