Frågor och svar om kärleksrelationer

28 Jul 2011, 20:00 121
Annat, 0 år
Question


hej jag är en tjej 14 år jag har en kille 19 år jag vill göra slut med han men han ställer alltid problem med mig .. idag så var min pappa ute med min lilla syster så kom min kille fram och sa hej hej och han började skratta han vill bara göra problem och tur att min pappa inte visste att han är min kille .. jag är mycket rädd och arg på honom asså det hände när vi gjorde slut idag .. jag gråter mycket han har stängt sin mobil har försökt prata med honom om det .. jag mår alls inte bra vad ska jag göra :(
Mycket tacksam för svar .. Mvh Kamar :(

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Vet att kärleksrelationer kan göra så ont ibland. Du gör helt rätt i att avsluta relationen eftersom du inte mår bra i den. Jag tror på att försöka skapa utrymme mellan er så att han inte fortsätter, att helt enkelt inte ha någon kontakt. Du säger det du behöver till honom och han till dig sen bryter ni kontakten. Jag blir lite orolig när du säger att du är rädd för honom. Om det handlar om att du är rädd att han ska försöka skada dig på något sätt så vill jag att du berättar för din pappa så att alla kan vara lite på sin vakt och att även han kan markera om han kommer fram igen.

Kom ihåg att du kommer att bli lycklig igen även om det inte känns så just nu. Du är superduktig som tar ansvar för ditt liv och lämnar det som inte gör dig gott.

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar