Frågor och svar om kärleksrelationer

1 Aug 2011, 13:00 146
Tjej, 12 år
Question


Hej Jag heter Nadja jag är 12 år snart 13 i 11 agusti jag har ingen kille och jag känner mig såååå ful varför tittar killar på utsendet men inte innanför jag hatar det bara för man är blond får man en kille på sekunden om man har svart elr brunt hår får man vänta i år :(.. jag vill få en kille har aldrig kysst en kille och det känns som om jag är född till en fegis

Svar

Hej,

Jag tror verkligen inte att du är född till en fegis! Bara för att man inte har träffat den rätta första pojkvännen betyder inte att det beror på din ögon eller hårfärg.
Jag tror att när det är dags så kommer du att träffa en kille som gillar dig för den du är!
Det viktiga är att inte jaga efter killar i ren desperation, det slutar aldrig bra.

Låt din första kyss få bli speciell, med en person som du verkligen tycker om, inte med första bästa som ställer upp. Vänd på det hela och tänk inte vad killarna vill ha, utan tänk på vad du vill ha istället. Det gäller att hitta någon speciell!

Lycka till!

//Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar