Frågor och svar om utseende

4 Aug 2011, 17:00 122
Tjej, 14 år
Question


hej jag är en tjej 14 år jag har svårt med en sak i hela mitt liv !! jag kan aldrig få mitt hår att växa långt som jag vill !! det är jobbigt jag vet inte vad jag ska äta/ta/dricka/göra !! kan jag få nån tips eller nåt .. hjälp hur får jag mitt korta fula hår växa och bli långt !!?? =( tack så hemskt mycket för svar ..

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej tjejen!

Jag tror att du måste jobba på att acceptera att vissa saker får vi helt enkelt inte. Vissa drömmer om att få långa naglar men har naglar som skivar sig fast dom äter tillskott eller använder nagellack som ska stärka, andra vill ha tjockt hår men har tunt osv osv. Kom ihåg att det här inte är hela världen även om man kan känna att det är trist. Sen är det ju så att man alltid kan fuska sig till lite längre hår om man vill. Dock kostar ju det en del men finns ju nuförtiden hår i syntet som man kan fästa i för en kväll om man vill känna sig lite extra fin och sedan plocka ur.

Stor kram

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar