Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

22 Aug 2011, 15:00 289
Annat, 0 år
Question


Hej. Jag behöver verkligen hjälp, jag har mått inte bra alls sen två år tillbaka! Har tänkt på detta hela tiden, jag mår inte bra!

Jag blir attraherad av killar. Jag kan inte kontrollera min kropp att sluta tänka på sex med killar. Jag får stånd när jag ser en kille naken. Så fort jag ser en kille ute så får jag sextankar. Jag får sex tankar om killar varje dag. JAG VILL INTE DET. JAG VILL INTE HA SEX MED KILAR, trots att min kropp vill det. Jag vill ha tjejer, jag blir kär i tjejer, men jag tänder inte på att ha sex med en tjej. Jag mår riktigt dåligt. Jag vill inte vara den jag är, jag vill itne bli attraherad av att ha sex med killar.
Snälla hjälp mig att glömma att tänka på det. Det är så hemskt jobbigt att varje gång jag ser en kille så får jag sex tankar.
JAg vill ha tips, knep, någon behnadling man kan söka till, vad som helst, bara jag glömmer det. JAG väntar på svar.

/ en kille som absolut inte orkar mer med livet.

OBS: Ingen känner till detta, jag har inte berättat för någon och tänker aldrig i mitt liv göra det.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej kille 16,

Tack för ditt modiga mail.

Det du beskriver är inte så ovanligt, så du är inte ensam om dina tankar och känslor. Du beskriver att du tänder på killar, men också blir kär i tjejer. Om man attraheras av båda könen så kan man kalla det att vara bisexuell. Det finns inget fult eller fel i att attraheras av båda könen.

När jag läser ditt mail så får jag intrycket av att du skäms mycket för dina känslor. Har du funderat över varför du gör det? Är det någon som sagt att det är fel att tycka om samma kön t.ex? Det är så himla onödigt att du ska behöva må dåligt över något som istället kunde vara en källa till glädje.

Du väljer själv hur du vill hantera det här, men några knep för att ändra sig kan inte jag. Om du känner att du vill prata med någon i samma situation kan du titta på http://www.rfsl.se/?p=3353 t.ex. eller http://www.umo.se

Kom ihåg att kärlek och attraktion är fint och bra. Inget att skämmas över eller försöka ändra!

Ta hand om dig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar