Frågor och svar om kärleksrelationer

25 Aug 2011, 18:00 128
Annat, 0 år
Question


Hej jag är kär i en tjej. Vi har varit kompisar sen 4:an och sen i 7:an så sa jag till henne att jag gillade henne och vi blev ihop.men sen gjorde hon slut och sa att hon inte gillade mig längre.men nu i sommras så sa hon att hon hade ångrat sig och ville igen så vi blev ihop då.men sen så har hon en kompis som hetter kari och hon säger jämnt att jag och mina vänner är tröga men hon har ingen andledning så jag svarade tillbaka men då tyckte hon att jag var omogen som gjorde det och kari var mogen som sa så sen dummpade hon mig.hon säger att hon gillar mig men att hon väljer kari före mig.vad ska jag göra

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej fina du!

Jag vet att kärleken kan vara väldigt jobbig ibland. Allra helst när man blir bortvald eller får dubbla budskap. Det är slitigt.
Jag tycker att du ska känna efter hur många chanser du vill ge den här tjejen? Du får ge henne hur många du vill men frågan är om du orkar fortsätta åka den här berg och dalbanan som hon innebär? Hon har kommit in och ut ur ditt liv ett flertal gånger och nu är hon med en annan kille och du står ensam kvar, igen.
Alla har vi olika "mått" på när vi känner att vi inte orkar mer och väljer att vända ryggen till och gå vidare och hitta en ny kärlek. Jag tycker du ska fundera över när det är dags för dig? Om det inte är dags att lämna plats åt att en ny kärlek kan komma in i ditt liv och göra dig mer lycklig än det här?
I vilket fall som helst så tycker Jag att du förtjänar mer det här!

Varmt lycka till på vägen!

Stor kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar