Frågor och svar om Ångest

26 Aug 2011, 12:00 141
Annat, 0 år
Question


hej jag har gjort slut me min kille för en månad sedan och han kommer bara efter mig hela tiden -.- han väntar mig vid skolan och sånt jag vill inte det men om man pratar med han så förstår han inte .. jag är rädd att han gör mig illa jag är 14 år han är 22 år
jag kommer inte nära han ett dyg .. men .. jag vill bli av med han och gå vidare med livet hur fan ska jag göra .. vad ska jag säga till han ska jag ens prata med han ?? =S tacksam för svar =)

Svar
Björn Hultman
Antimobbningsföreläsare

Tala om det hela för dina föräldrar och få stöd där ifrån. Har du sagt att du inte vill att han gör så, så ska han acceptera det. Få även dina vänner som stöd, som även kan skydda dig om han dyker upp igen. Går det för långt kan man kontakta polisen. Men tala om för vuxna att du känner dig jagad och är orolig. Du kan ju även byta nummer.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar